Over ons en alle voordelen van ons beloningssysteem.

Voordelen van het gebruik van MySunnyFace Beloningssysteem.

Effectief

Ons beloningssysteem heeft als uitgangspunt om juist positieve aandacht te geven op het moment dan een kind iets goed doet. Hierdoor zullen kinderen dit gewenste gedrag vaker laten zien.

Leuk

Het gebruik van onze website is leuk. Onze site biedt naast een online beloningssysteem ook nog vele extra’s zoals kleurplaten, een gastenboek en leuke acties.

Persoonlijk

De pagina die na registratie voor uw kind wordt aangemaakt is helemaal zelf samen te stellen. De site biedt een ruime keuze uit leuke afbeeldingen en verschillende thema’s.

Duidelijk

De website voor onze leden is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. In duidelijke stappen word uitgelegd hoe je een leuke pagina aan kunt maken.

Motiverend

Het gebruik van ons beloningssysteem werkt motiverend. Een glimlach van je ouders, gouden munten, diamanten en een echte beloning na afloop. Wie wil daar nou niet zijn best voor doen?

Veilig

Onze site is in een veilige omgeving en kindvriendelijk opgezet. Wij vinden privacy belangrijk wij gaan daarom altijd zorgvuldig met jullie gegevens om.

Betaalbaar

Wij bieden diverse abonnementen. Deze zijn betaalbaar en lopen na de abonnementsperiode automatisch af. Bij ons geen ingewikkelde opzegpraktijken.

Mogelijkheden

Je word door ons niet beperkt in de keuzes. Ook eigen inbreng is op de site mogelijk. Wij streven ernaar om de ons beloningssysteem constant te voorzien van leuke nieuwe mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.