Meest gestelde vragen

Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht je vraag of antwoord er niet tussen zitten dan kan je altijd een support ticket indienen bij onze support afdeling.

1 ) Mijn Account

Ik ben mijn inloggegevens vergeten.

De gebruikersnaam is altijd het email adres dat je hebt gebruikt bij de aanmelding. Op dit adres heb je van ons destijds een bevestiging ontvangen. Wachtwoorden zijn hoofdletter gevoelig. Het maakt dus uit of je hoofdletters of kleine letters hebt gebruikt. Mocht je je wachtwoord echt niet meer weten dan kun je met deze link een nieuw wachtwoord aanvragen.

 

 

Mijn profiel is geblokkeerd.

Mochten wij of een van onze leden constateren dat er door jou onbehoorlijke content is geplaatst, dan zal je profiel geblokkeerd worden. Onthoudt dat MySunnyFace een kindvriendelijke plek is. Gebruik van scheldwoorden of slechte taal op onze site is niet toegestaan.

Wat moet ik doen als de registratie niet is gelukt?

Soms komt onze activeringsmail  in de map van de ongewenste email (spamfolder) terecht. Als dit het geval is, dan kan je de registratie alsnog afronden door op de activatie link te klikken. Mocht het aanmaken van het account toch niet zijn gelukt, dan zit er helaas niks anders op dan contact op te nemen met de klantenservice. Wij lossen dit dan zo spoedig mogelijk voor je op.

Hoe verwijder ik mijn gebruikersaccount?

Het is niet mogelijk om jouw account zelf te verwijderen. Als je je account definitief wil opzeggen neem dan contact op met de klantenservice. Wij zullen ervoor zorgen dat de gegevens definitief worden verwijderd en u geen post meer van ons ontvangt.

Hoe waarborgt SunnyFace mijn privacy ?

SunnyFace respecteert jouw privacy. Wij houden net als jij niet van spam en ongewenste activiteiten. We gaan zorgvuldig om met de gegevens. Wil je hier meer over weten, lees dan onze privacy verklaring.

Hoe weet ik of mijn registratie gelukt is?

Na registratie sturen wij een bevestigingsmail. Als je die mail hebt ontvangen, dan is de registratie gelukt. Volg dan de stappen zoals aangegeven in de mail. Als je geen bevestiging hebt ontvangen, check dan eerst nog even de map ongewenste email (spamfolder). Het komt wel een voor dat onze mail daar terecht komt. Toch geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk voor je oplossen.

Hoe maak ik een gebruikers account aan?

Volg de volgende stappen om een account aan te maken:

 1. Ga naar “aanmelden
 2. Vul jouw persoonlijke gegeven in
 3. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord
 4. Klik op “volgende”
Waarom moet ik een gebruikersaccount aanmaken?

Je hebt een SunnyFace account nodig om een abonnement af te sluiten. Daarvoor zijn een aantal persoonsgegevens, zoals je naam, emailadres en geboortedatum nodig. Maar geen zorgen deze gegevens zijn in goede handen. Er wordt zeer zorgvuldig mee omgegaan en worden alleen gebruikt voor deze website.

2) Abonnement

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Nee, een abonnement op MySunnyFace verloopt automatisch na de afgesloten periode. Bij ons geen ingewikkelde opzegpraktijken!

Ik wil meer dan 4 kinderen registreren.

Helaas is het op dit moment (nog) niet mogelijk om meer dan 4 kinderen op een + abonnement te registreren. Wil je met meer dan vier kinderen spelen, sluit dan een extra abonnement af.

Eventueel kan dat ook door een tweede gebruiker te registreren. Let op, want er is daarvoor een e-mailadres nodig dat nog niet eerder is gebruikt op onze site.

Kan ik een gekozen abonnement wijzigen?

Nee een gekozen abonnement kan niet worden gewijzigd. Als je bij registratie wilt beginnen met één kind en later een tweede wilt toevoegen dan kan dat alleen door een tweede basis abonnement af te sluiten. Ben je van plan om met meerder kinderen te spelen, kies dan voor het voordelige + abonnement. Met dit abonnement heb je altijd de mogelijkheid om (later) kinderen toe te voegen.

Kan ik meer dan 1 kind registreren?

Ja dat kan. Wij raden je dan aan om voor één van onze + abonnementen te kiezen. Hiermee kun je tot 4 kinderen tegen een aantrekkelijke prijs toevoegen.

Hoe betaal ik een gekozen abonnement

Na het kiezen van het gewenste abonnement klik je op volgende waardoor je terecht komt op onze afrekenpagina. Op deze pagina kun je door het volgen van de stappen de betaling verrichten en de registratie definitief maken.

3) Gegevens wijzigen

Kan ik de geboortedatum of naam van mijn kind wijzigen?

Het is niet mogelijk om namen en geboortedata te wijzigen. Toevoegen van extra kinderen is wel mogelijk. Mocht je onverhoopt toch een fout hebben gemaakt bij het registreren , neem dan contact op met onze klantenservice. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe wijzig ik de gegevens van “mijn account”

Je wijzigt jouw gegevens door op “profiel” te klikken. Je dient hiervoor eerst in te loggen. Onder “profiel” zie je de gegevens zoals die bij ons bekend zijn. Mocht je daarin iets willen wijzigen pas dan hier de gegevens aan en klik op de knop wijzig gegevens.

Om fraude te voorkomen kunnen sommige gegevens niet worden aangepast. Let daarom goed op dat bij de registratie alle gegevens juist worden ingevuld. Als er toch iets niet goed is gegaan, geen nood. Daarvoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Hoe voeg ik een kind toe?

Voordat je een kind kunt toevoegen dien je je eerst te registeren en een abonnement aan te maken. Daarna kun je via de wolk rechtsboven inloggen. Je komt dan in het scherm Uw Kind. Via dit scherm kun je kinderen aanmaken. Dit kan eventueel ook via jouw profiel. Zie het menu bovenaan de pagina.

4) Betaling

Hoe weet ik dat mijn betaling veilig is?

De betaling van het abonnement loopt via Ideal, via jouw eigen bankomgeving accordeer je deze betaling dus helemaal zelf. Een betaling via MySunnyFace  is daarom veilig. Pagina’s waarop persoonsgegevens getoond of ingevuld moeten worden, zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Je kun dat zien aan het adres ( HTTPS) en/of een slotje aan de boven- of onderkant van onze pagina. 

Wat zijn de betaalmethoden? Hoe reken ik mijn abonnement af?

Je kunt bij MySunnyFace veilig online de betaling verrichten. Onze website maakt gebruik van Ideal. Via Ideal wordt je door het kiezen van je eigen bank doorverwezen naar je eigen vertrouwde bankomgeving. Hier kun je de betaling uitvoeren.

Hoe weet ik of mijn betaling gelukt is?

Na betaling zal je een mail ter bevestiging ontvangen. Zodra je deze mail ontvangt dan is de betaling gelukt. Deze mail niet ontvangen? Mogelijk is de email in de postbus ongewenste email terecht gekomen. Kun je de mail nog steeds niet vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe betaal ik een gekozen abonnement

Na het kiezen van het gewenste abonnement klik je op volgende waardoor je terecht komt op onze afrekenpagina. Op deze pagina kun je door het volgen van de stappen de betaling verrichten en de registratie definitief maken.

5) Nieuwsbrief

Waarom inschrijven voor de nieuwsbrief ?

Als je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je een aantal keer per jaar informatie van ons. Je blijft op de hoogte van de lopende aanbiedingen en je komt als eerste alles te weten over de nieuwe acties en items op onze website. Ook zullen er regelmatig ervaringen van andere gebruikers opgenomen worden welke ook voor jou interessant kunnen zijn.

Hoe schrijf ik me uit voor de nieuwsbrief ?

Uitschrijven doe je door bij “profiel” aan te geven dat je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Zodra je het vinkje bij nieuwsbrief weghaalt, ontvang je deze niet meer. Je loopt dan wel leuke acties en informatie over de nieuw mogelijkheden mis.

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief ?

Als je je registreert op het beloningssysteem van MySunnyFace en je laat het vinkje bij nieuwsbrief staan, dan ontvang je deze automatisch. Daar hoef je verder dus niets voor te doen. Als je dit vinkje weg haalt, zal je geen nieuws van ons ontvangen. Heb je destijds het vinkje verwijderd, maar je wilt toch op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes? Geen nood,  via “profiel” kun je je alsnog aanmelden door het vinkje weer aan te zetten.

6) Foutmeldingen

Ongeldig Email-adres, gebruikersnaam en/of wachtwoord.

Als je bij het inloggen een email adres, gebruikersnaam en/of wachtwoord gebruikt kun je niet inloggen.

De gebruikersnaam is altijd het e-mailadres dat je destijds hebt opgegeven. Naar dat mail adres hebben wij je bij aanmelden een mail verzonden. Het wachtwoord is hoofdletter gevoelig! Let dus goed op of je kleine of grote letters in hebt getypt. Wachtwoord vergeten? Vraag dan hier een nieuwe aan.

You are not allowed to submit a ticket.

Mag je geen ticket aanmaken om je vraag te stellen, dan komt dat doordat je nog niet bent ingelogd.

Alleen geregistreerde spelers, kunnen inloggen en dus gebruik maken van ons ticketsysteem. Registreren op onze site is een fluitje van een cent en is altijd GEHEEL VRIJBLIJVEND.

 

Beloningskaart selectie – is verplicht

Bij het aanmaken van een beloningskaart wordt gevraagd het thema van de kaart te selecteren. Je kunt kiezen uit een piratenkaart, een prinsessenkaart, een bloemenkaart of een voetbalkaart. Een van de kaarten aanklikken en je kunt weer verder.

Uw email-adres … is reeds in gebruik. Login aub

Het is niet mogelijk om te registeren met een email adres dat al eerder is gebruikt. In plaats van registratie dien je in te loggen. Inloggen kan vervolgens via de wolk rechts bovenin. Ben je het wachtwoord dat bij dat email-adres hoort vergeten, kan kun je hier het wachtwoord opvragen

7) Privacy

Hoe waarborgt SunnyFace mijn privacy ?

SunnyFace respecteert jouw privacy. Wij houden net als jij niet van spam en ongewenste activiteiten. We gaan zorgvuldig om met de gegevens. Wil je hier meer over weten, lees dan onze privacy verklaring.

8) Vragen & Klachten

Wat doe ik als ik een vraag of klacht heb ?

Wij streven naar klanttevredenheid. Ben je niet tevreden met onze service dan kun je terecht bij onze klantenservice. Op deze pagina kun je een zogenaamd ticket aanmaken. Via dit ticket laat je ons weten waar je ontevreden over bent en of wat er niet goed is gegaan. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om hiervoor een oplossing te bieden.

 

Hoe kan ik slecht gedrag van een andere gebruiker melden?

Het is op deze site te allen tijden verboden om scheldwoorden te gebruiken, te pesten, persoonlijke informatie vrij te geven en of te praten over ongepaste zaken. Als je constateert dat iemand onze regels breekt dan kun je daar via onze ticketservice melding van maken.

Laat ons in het kort weten wie volgens jou de regels overtreedt en waarom. Het aangeven van ongepaste inhoud stellen wij zeer op prijs omdat het belangrijk is dat wij met elkaar werken aan een prettige omgeving voor de kinderen.

9) Functionaliteit (Na Inloggen)

Hoe maak ik een beloningskaart aan?
 1. Vul de naam in van je kindje.
 2. Het Onderwerp/Doel is het gedrag waar je aan wilt werken. Geef een korte omschrijving.
 3. Selecteer de categorie en klik op de gewenste afbeelding om hem te selecteren.
 4. Kies het aantal stappen ( 5, 7 of 10). Het gaat hier om het aantal munten dat nodig is voor een volle kaart.
 5. De beloningskaart is de kaart waarop de munten worden verzameld. Selecteer het gewenste thema door op de kaart te klikken.
 6. De beloning. Omschrijf hier de beloning die uiteindelijk wordt verdiend bij een volle kaart.
 7. Afbeelding voor de beloning. Kies hier een categorie (met of zonder tekst) en selecteer een afbeelding door erop te klikken.
 8. Opslaan en klaar. De kaart is daarmee aangemaakt. U kunt deze overigens nog wijzigen.

 

 

Reacties zijn gesloten.